Laan 1940-1945 39, Hilversum

€ 260.000,- k.k.

Wonen ca.: 77 m2

Slaapkamers: 2

Bouwjaar: 1956

Interesse in deze woning?

Laat uw gegevens achter

Gelegen aan een brede laan met plantsoen ligt dit zonnige en gemoderniseerde 3-kamer appartement met vrij uitzicht! Het appartement is gelegen op de 2e woonlaag. Zowel aan de voor- als achterzijde is er een balkon aanwezig over de gehele breedte en er zijn twee bergingen in de onderbouw.

Het appartement is op loopafstand van NS-station Hilversum Mediapark, winkelcentrum Stephensonlaan en Gooisch natuurreservaat “De Westerheide”. Ook scholen, uitvalswegen, recreatie- en sportvoorzieningen liggen binnen handbereik!. Laten we echter beginnen bij het begin!

Indeling:
Binnenkomst via gezamenlijk portiek. Via de trap begeeft u zich naar het op de 2e verdieping gelegen keurig en smaakvol bewoonde appartement met meterkast naast de voordeur.

Binnenkomend, via de entree met toiletruimte, valt het formaat van de living direct op; ruim, rechthoekig, lichte en keurige wanden plus een laminaatvloer en inbouwkast. Vanuit de woonkamer is het 1e, op het oosten gelegen, balkon bereikbaar. Aan de achterzijde is de dichte keuken met modern keukenblok voorzien van inbouwapparatuur, alsmede de aansluiting voor de wasmachine en entree naar de badkamer (met douche, wastafelmeubel en designradiator) en 2e balkon op het westen gesitueerd.
We lopen verder en maken kennis met de twee slaapkamers, beiden voorzien van vaste kast. Slaapkamer 2 heeft eveneens toegang tot het achtergelegen balkon.

Het appartement wordt centraal verwarmd middels blokverwarming. De servicekosten bedragen € 271,02– per maand (inclusief €67,– stookkosten).

In de onderbouw bevinden zich 2 royale bergingen.

Kom eens kijken naar dit aantrekkelijk geprijsde appartement. Plezierig wonen met “alles om je heen” klinkt zo gek nog niet!

Het appartement wordt verkocht met “Koop Goedkoop” erfpacht.
Samenvatting: CANON (GRONDHUUR)
“Koop Goedkoopwoningen” zijn betaalbaar doordat de grond niet gekocht maar in erfpacht wordt uitgegeven tegen een aanzienlijke korting. De thans geldende volledige canon (grondhuur) bij deze woning bedraagt €187,26 per maand (ca. 3,5% van de grondwaarde). Het volledige bedrag wordt pas in het 11e kalenderjaar betaald. De korting op de canon is het eerste kalenderjaar 100% (gratis dus). Het 2e jaar bedraagt de korting 90%, het 3e jaar 80% etc. Met andere woorden u betaalt in het eerste (kalender-) jaar dus geen erfpachtscanon, gezien de nieuwe eigenaar weer met 100% korting begint. De betaalde grondhuur (canon) is fiscaal aftrekbaar. Indien u deze woning koopt, heeft u niet alleen lagere maandlasten vanwege de aantrekkelijke Koop Goedkoop regeling, maar ook geen aflosverplichting op het grondgedeelte!

Bijzonderheden:
– Dubbel glas
– Verwarming middels collectieve c.v. installatie
– Servicekosten € 271,02– per maand (inclusief €67,– stookkosten)
– Koop Goedkoop regeling (erfpacht met ingroeiregeling)
– Voorkeursrecht t.b.v. Dudok Wonen
– Zelfbewoningsplicht
– Energielabel C
– woonoppervlakte circa 77 m², gebouwgebonden buitenruimte (balkons) 18 m²;
– gunstige en centrale ligging nabij NS-station, winkelcentrum, heide en uitvalswegen;
– voorbereiding glasvezelnetwerk aanwezig;
– Transport dient plaats te vinden bij een van de volgende projectnotarissen: Notariaat Wijdemeren te Loosdrecht, Davina & Partners of Van Hengstum & Stolp Netwerknotarissen, beide in Hilversum.

Aanvaarding:
In overleg

Om u zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij deze informatie voor u samengesteld, waarvan de gegevens en tekeningen met de nodige zorg en aandacht zijn verzameld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Hieraan kunnen echter geen rechten en/of aanspraken worden ontleend. Het rapport met de NEN-2580 meting kunnen wij, op verzoek, per email versturen.

Toon volledige omschrijving

Kenmerken

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 260.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
Portiekflat
Bouwjaar
1956
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan rustige weg, Open ligging

Indeling

Woonoppervlakte
77 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
18 m2
Externe bergruimte
21 m2
Inhoud
262 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1

Heeft u vragen en wilt u dat wij contact opnemen?

Ja, graag!