Kopen

Een huis kopen is geen dagelijkse routine, het is een traject waar meestal een heel proces aan vooraf is gegaan. Is dit wel degelijk uw droomhuis of was het toch die andere woning? Neem ik geen overhaaste beslissingen of is het huis straks weg als ik nu niet besluit tot koop over te gaan? Het zijn vragen die u zichzelf zeker zult stellen binnen het koopproces.

Door onze jarenlange ervaring binnen het dorp kennen we de straten als geen ander en dus misschien ook wel uw toekomstige woning!

waardebepaling

Wij staan voor u klaar

Bent u op zoek naar een nieuwe woning maar bent u het overzicht een beetje kwijt door het snelle wisselende woningaanbod? Wij staan graag voor u klaar om voor u de juiste woning te vinden. Onze aankoopmakelaars kunnen u alle zorg uit handen nemen.

 

Bespaar tijd én geld!

Onze ervaring leert dat wanneer je een huis koopt mét een aankoopmakelaar, je dat geld bespaart én een heleboel tijd en zorgen! Onze makelaars weten vaak al eerder dan u welke woningen er in de verkoop komen en kunnen hier slim en snel op inspelen.

Samen…

  • bespreken we de aankoopstrategie en zetten we de onderhandelingen scherp in. Naast een gratis waardebepaling van de potentiële nieuwe woning adviseren we u ook over de bouwkundige keuring en inspectie om vervelende kosten op korte termijn te voorkomen.

 

  • zijn we op zoek naar uw nieuwe woning. Zo houden wij onze makelaarsogen open en stellen u op de hoogte van nieuwe woningen die online komen. Maar ook woningen die u zelf ziet gaan we graag met u bezichtigingen.

Samen op zoek naar uw ideale woning?

Neem contact op

Lamond Verzekeringen en Financiële Diensten

Bent u (ook) op zoek naar een financieel adviseur? Daar adviseren we u graag over!

Wij zijn uw privé adres voor advies en bemiddeling van de mogelijk benodigde hypotheek en het verzekeren van uw bezittingen en risico’s.

Financiële dienstverlening is mensenwerk, onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.