Uw huis
verkopen

Een huis verkopen is een ingrijpende beslissing en spannende gebeurtenis. Is het uw 1e koopwoning of is uw 1e kindje hier geboren? In elke woning zit een bepaalde geschiedenis en elke woning heeft zo zijn eigen verhaal en/of emotionele waarde. Wij als Makelaardij RENGER zijn benieuwd naar uw verhaal achter uw woning!

 

pexels-rodnae-productions-8293778 (1)

Wij zijn thuis in Zeewolde, en dus ook in úw straat

We hebben jarenlange ervaring binnen het dorp en voor ons kent het verkoopproces geen geheimen meer. We zullen dan ook alles op alles zetten om het verkoopproces voor u zo makkelijk mogelijk te maken en u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Of dit nu gaat om het opstellen van de verkoopstrategie, het deskundig onderhandelen of het controleren van de notarisstukken, we doen het graag voor u!

Onze makelaars weten dat een huis, een huis is maar zien uw woning ook als een stukje emotie, als úw verhaal, wat verkocht zal gaan worden. Daar spelen we dan ook op in, we nemen u mee in het proces en zorgen er voor dat u zich rustig klaar kunt maken voor uw volgende stap.

Van stap tot stap

Om uw woning zo goed mogelijk te verkopen zetten we in op een passende vraagprijs mét een perfecte verkoopstrategie. Dit is voor onze verkoopmakelaars dagelijks werk en door hun jarenlange ervaring kunnen zij deze altijd op maat maken. Immers, geen ‘verhaal’ is hetzelfde. Vervolgens maken we voor de verkoop gebruik van een groot aantal verkoop-tools. Zo adviseren we graag hoe u uw woning verkoop-klaar maakt, waardoor een professionele fotograaf uw woning vakkundig kan fotograferen zodat de foto’s het beste tot uiting komen én bijdragen aan de verkoop. Deze foto’s worden gebruikt voor het opstellen van de woningbrochure en voor de websites waarop we uw woning zullen promoten (Funda, eigen website en social media). Ook zullen we uw woning aan de ‘buitenkant’ promoten met een groot tuinbord en verzenden wij een omwonendenmailing, óók met foto’s.

En dan; uw woning, úw verhaal, staat te koop! Tijdens de bezichtigingen leiden wij potentiële kopers rond en we houden u daarna direct op de hoogte. We spreken termijnen af voor uiterlijke biedingen en ook die zullen we daarna direct aan u overleggen. De onderhandelingen die daaruit ontstaan nemen de makelaars voor hun rekening, daar zijn ze tenslotte goed in. Zij zullen altijd voor de beste verkoopprijs van de woning gaan, natuurlijk in combinatie met de voorwaarden van uw woning. De koopovereenkomst wordt opgesteld en zodra de bedenktijd voorbij is regelen we de overdracht én controleren we de notarisstukken voor u.

Op de dag van transport nemen we u voor de laatste keer mee door de woning en laten we u uw laatste hoofdstuk schrijven en de kopers aan hun nieuwe hoofdstuk beginnen!

Hulp nodig met de verkoop van uw huis?

Neem contact op

Wij bieden u

  • Persoonlijk contact en aandacht voor elke woning
  • Goede en snelle service
  • Korte lijnen, ons kantoor is elke dag open en bereikbaar
  • Vakkundige begeleiding tijdens het hele proces

 

En dat doen we onder andere door middel van

  • Professionele foto’s ter promotie van de woning
  • Het laten maken van een professionele video van de woning
  • Op laten opstellen van kundige plattegronden en een meetrapport
  • Het online zetten van een unieke woning website