Makelaar Zeewolde Renger

Een huis kopen is geen dagelijkse routine, kom naar ons kantoor, Makelaar Zeewolde.  Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

pexels-rodnae-productions-8293778 (1)

Makelaar Zeewolde is waar je moet zijn.

Wij zijn uw privé adres voor advies en bemiddeling van de mogelijk benodigde hypotheek en het verzekeren van uw bezittingen en risico’s.

Financiële dienstverlening is mensenwerk, onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel. Onze adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien. Kortom: wij laten geen kans onbenut om u van dienst te kunnen zijn.

Zeewolde is de plek to be

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Dit begint op het moment van het aangaan van de genoemde hypotheek en/of verzekeringen. Wij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft.

Maar daarmee houdt onze taak niet op. Integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigen wij uw belangen. Maar wat doen wij nog meer voor u?
Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen

  • Wij assisteren u bij het indienen van uw aangifte inkomstenbelasting wanneer wij uw hypotheek hebben bemiddeld
  • Wij zorgen voor u bij schade voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling
  • Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
  • Wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren
  • Wij geven u persoonlijk aandacht. Bij ons bent u nog een klant en geen nummer
  • zijn we op zoek naar uw nieuwe woning. Zo houden wij onze makelaarsogen open en stellen u op de hoogte van nieuwe woningen die online komen. Maar ook woningen die u zelf ziet gaan we graag met u bezichtigingen.