Gildenveld 20A, Zeewolde

€ 94,- p/m² (p/jr)

Totale oppervlakte: 22m²

Soort object: Kantoorruimte

Bouwjaar: 1999

Interesse in deze woning?

Laat uw gegevens achter

Welkom bij De Gildenpoort, een oase van zakelijk comfort gelegen op het prachtige Gildenveld in Zeewolde. Dit unieke kantoorpand biedt ondernemers de perfecte omgeving om te gedijen, omringd door de weelderige groene schoonheid die de omgeving te bieden heeft. Units vanaf 22 m² te huur !!!!
Het gebouw zelf is een toonbeeld van stijl en functionaliteit. Met zijn eigentijdse architectuur bestaande uit 6 vleugels en hoogwaardige faciliteiten biedt De Gildenpoort een inspirerende werkomgeving. De ruime kantoorruimtes zijn ontworpen om een productieve sfeer te creëren, met voldoende natuurlijk licht en een rustige ambiance. Hier kunt u zich volledig concentreren op uw werk, terwijl u tegelijkertijd geniet van het rustgevende uitzicht op de groene omgeving.
Bovendien profiteert u als ondernemer van de gunstige locatie van De Gildenpoort. Zeewolde staat bekend om zijn groene landschap, rustige sfeer en uitstekende bereikbaarheid. Met goede verbindingen naar grote steden en een prachtige omgeving waar u kunt genieten van buitenactiviteiten, biedt deze locatie de perfecte balans tussen werk en ontspanning.
Maar De Gildenpoort biedt meer dan alleen een prachtige werkomgeving. Het is een plek waar ondernemers kunnen netwerken en samenwerken.

Het gebouw
Het gebouw beschikt over een centrale toegang met een trappenhuis en een ruime 8-persoons lift voor het gemak van alle gebruikers. Op elke verdieping zijn er gezamenlijke toiletgroepen, een pantry en een werkkast, zowel aan de rechter- als aan de linkerzijde van het pand.
Het opleveringsniveau van de kantoorruimtes is van uitstekende kwaliteit. De wanden zijn voorzien van hoogwaardig spuitwerk, waardoor een strakke en professionele uitstraling wordt gegarandeerd. De vloeren zijn afgewerkt met vloerbedekking of een duurzame epoxigrindvloer, die niet alleen stijlvol is, maar ook eenvoudig te onderhouden. Daarnaast zijn de kantoren voorzien van een systeemplafond, waardoor een uniforme verlichting en akoestiek worden geboden.
Om een comfortabele werkomgeving te garanderen, is elke ruimte uitgerust met topkoeling en een geavanceerd 3-voudig mechanisch ventilatiesysteem. Dit zorgt voor een optimale luchtkwaliteit en temperatuurregeling, waardoor een prettige werkomgeving ontstaat die bevorderlijk is voor productiviteit en welzijn.
Kortom, het gebouw is ontworpen met het oog op functionaliteit en comfort. De centrale toegang, lift, gezamenlijke faciliteiten en hoogwaardige afwerking van de kantoorruimtes dragen bij aan een professionele en aangename werkomgeving voor alle gebruikers.

Ontzorgen
De servicekosten omvatten een uitgebreid scala aan voorzieningen en diensten die door de verhuurder worden verzorgd. Deze omvatten:
Elektriciteit: De kosten voor het elektriciteitsverbruik in het gebouw.
Water: De kosten voor het waterverbruik in het gebouw.
Gas: De kosten voor het gasverbruik in het gebouw.
Onderhoud C.V.: Het periodieke onderhoud van de centrale verwarmingsinstallatie.
Onderhoud technische installaties: Het onderhoud en de reparaties van diverse technische installaties in het gebouw.
Lift onderhoud: Het regelmatige onderhoud en de inspectie van de lift(en) in het gebouw.
Schoonmaakkosten algemene ruimten: De kosten voor de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes, zoals gangen, trappenhuizen en entreehal.
Ruiten schoonmaken buitenzijde: De kosten voor het periodiek schoonmaken van de buitenzijde van de ramen.
Tuinonderhoud: Het onderhoud van de tuin en groenvoorzieningen rondom het gebouw.
Vuilafvoer: De kosten voor het afvoeren van het afval.
Reparatie algemene ruimten: De kosten voor eventuele reparaties aan de gemeenschappelijke ruimtes.
Naam aanduiding op zuil bij ingang terrein: De kosten voor het plaatsen en onderhouden van naam aanduidingen op een zuil bij de ingang van het terrein.
Naam aanduiding op brievenbus: Het plaatsen en onderhouden van naam aanduidingen op de brievenbussen.
 
Deze uitgebreide lijst van voorzieningen en diensten zorgt ervoor dat alle aspecten van het gebouw goed worden onderhouden en verzorgd. Hierdoor kunnen huurders zich concentreren op hun eigen activiteiten, terwijl de verhuurder zorgt voor een comfortabele en goed onderhouden omgeving.
De huurtermijn bedraagt 1 jaar en wordt daarna voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 6 maanden. Huuraanpassing na het 1e jaar huur op basis van CBS index. Als zekerheidstelling dient een bankgarantie ter waarde van 3 maanden huur inclusief 21% BTW te worden gesteld. Het huurcontract wordt opgemaakt volgens het standaard model ROZ.
Huurprijs is € 94,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW.
Servicekosten zijn € 47,– per m² per jaar te vermeerderen met BTW.
Units beschikbaar vanaf 22 m².
Bekijk de website degildenpoort.nl of bel 06-52084771 voor meer informatie.

Toon volledige omschrijving

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 94,- p/m² (p/jr)

Bouwvorm

Soort object
Kantoorruimte
Bouwjaar
1999
Bouwvorm
Bestaande bouw

Indeling

Kantoorruimte
22 m2

Heeft u vragen en wilt u dat wij contact opnemen?

Ja, graag!