Waterwoningen

5 Waterwoningen aan vaarroute de Blauwe Diamant
 
Balance d’eau ontwikkelt in de Blauwe Diamant te Zeewolde luxe drijvende woningen, door Waterstudio.NL geleid door Koen Olthuis, onder architectuur ontworpen.

U heeft rondom waterbeleving met vrij uitzicht over het water en weilanden. De woning heeft een eigen ligplaats met verbinding via De vaarroute De Blauwe Diamant naar het Wolderwijd en diverse recreatie vaarroutes in Flevoland. De ruime tuin met berging biedt tevens ruimte voor parkeren op eigen terrein.

U kunt kiezen uit de volgende locaties aan de Ossenkampweg:
Kavel 5, perceelgrootte ca. 267 m² - waarvan ca. 120 m² op land – met bouwtype A
Kavel 6, perceelgrootte ca. 267 m² - waarvan ca. 120 m² op land – met bouwtype B
Kavel 7, perceelgrootte ca. 267 m² - waarvan ca. 120 m² op land – met bouwtype B
Kavel 8, perceelgrootte ca. 267 m² - waarvan ca. 120 m² op land – met bouwtype A
Kavel 9, perceelgrootte ca. 347 m² - waarvan ca. 156 m² op land – met bouwtype C

De basis van de luxe vrij liggende waterwoning bestaat uit een robuuste drijvende betonnen kelderbak welke prefab wordt geproduceerd en op locatie wordt geassembleerd. De constructie van de opbouw is licht van gewicht, hoog geïsoleerd, stijf en sterk. Isolatiewaarden wanden Rc Ca. 6.5.,vloeren RC Ca. 5,3 en dak RC Ca. 6,5. HR++ beglazing.

De gevels worden gestuukt en voorzien van deels duurzame houten gevelbekleding

Woning type A en B
Koopprijs € 495.000,-- VON Woonoppervlakte ca. 113 m² en dakterras van ca. 58 m² Ruime woonkamer van ca. 38 m² aan het water Royale keuken (keuken en apparatuur optioneel) Op de benedenverdieping 3 slaapkamers waarvan 1 met inloopkast en ruime badkamer en toiletruimte Tuin met berging voorzien van zonnepanelen 2 parkeerplaatsen op eigen terrein Ruime badkamer en 2 toiletruimtes (Sanitair en tegelwerk optioneel)
Optioneel: aan de zijkant van de woning een deur met trap en plateau voor uw eigen ligplaats of aan de waterzijde een balkon met trap en plateau voor uw eigen ligplaats.

Woning type C
Koopprijs € 558.000,-- VON Extra’s: naast de beschrijving van type A en B heeft type C een extra hoog plafond van ruim 3 meter en een deur met trap naar luxe terras op het water van ca. 4 x 4,7 meter. Verder bestaat de optie voor een riant dakterras van ca. 58 m².

Voor meer informatie kunt u de brochure downloaden.