U wilt een huis kopen?

U wilt een huis kopen? Dan kunnen wij u begeleiden!

Wanneer u rondkijkt op internet staat er heel veel te koop. Het belangrijkste is dat u uw financiële plaatje kent, zodat u gericht kunt zoeken in de juiste prijsklasse.

Een huis kopen omvat meer dan u in eerste instantie denkt. Het is niet zozeer het huis op zich dat u zoekt, maar het gevoel dat het hebben van dat huis u geeft. Het gevoel van geborgenheid, zekerheid en veiligheid dat u verwacht van een thuis. Een plek van en voor uzelf, waar u helemaal vrij bent in uw doen en laten.

Graag willen wij u begeleiden bij het aankoopproces. Door de jarenlange ervaring kan Renger van Wijnen met een vakkundig en kritisch oog als aankoopmakelaar het door u gekozen huis bekijken. Met name de technische details en de staat van onderhoud. Hij kent de markt en de werkelijke verkoopprijzen die gerealiseerd zijn en kan voor u scherp onderhandelen om er voor u de beste deal uit te halen.

Ook het verdere aankooptraject van het controleren en het tekenen van de koopakte tot de levering van het huis wordt door ons begeleid.

Heeft u geen financieel adviseur dan kunnen wij u daarbij adviseren. 


Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!
Bel naar 036 522 4119, kom langs op ons kantoor op Gildenveld 2A in Zeewolde of vul onderstaand formulier in. 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring