Mijn favorieten

U wilt een huis kopen?

U wilt een huis kopen? Dan kunnen wij u begeleiden!

Wanneer u rondkijkt op internet staat er heel veel te koop. Het belangrijkste is dat u uw financiële plaatje kent, zodat u gericht kunt zoeken in de juiste prijsklasse.

Een huis kopen omvat meer dan u in eerste instantie denkt. Het is niet zozeer het huis op zich dat u zoekt, maar het gevoel dat het hebben van dat huis u geeft. Het gevoel van geborgenheid, zekerheid en veiligheid dat u verwacht van een thuis. Een plek van en voor uzelf, waar u helemaal vrij bent in uw doen en laten.

Graag willen wij u begeleiden bij het aankoopproces. Door de jarenlange ervaring kan Renger van Wijnen met een vakkundig en kritisch oog als aankoopmakelaar het door u gekozen huis bekijken. Met name de technische details en de staat van onderhoud. Hij kent de markt en de werkelijke verkoopprijzen die gerealiseerd zijn en kan voor u scherp onderhandelen om er voor u de beste deal uit te halen.

Ook het verdere aankooptraject van het controleren en het tekenen van de koopakte tot de levering van het huis wordt door ons begeleid.

Heeft u geen financieel adviseur dan kunnen wij u daarbij adviseren.